Teràpia Positiva

Psicologia Positiva

Què estic fent amb la meva vida? És el que vull fer?

 “Per a la majoria de nosaltres la veritable vida és la vida que no portem” (O. Wilde).

Alguna vegada t'has parat a pensar la vida que estàs portant? I, et sembla insulsa, sense emoció o buida? És en aquest moment quan ens adonen de que les coses que fem no ens fan feliç. En un aquell instant ens recorre pel cos un esgarrifós calfred, que ens fa qüestionar-nos què estem fent amb la nostra vida. Com diu el proverbi, el tresor que no es gasta, s'aprofita poc. A CEINTER sabem esprémer el millor d'aquest tresor.

Què és la teràpia positiva?


"És millor encendre una llum, que maleir la foscor"

Felicitat, Benestar i Vida Plena

Per a molts de nosaltres el benestar és una cosa que es relaciona amb el que necessitem per viure bé, amb la qualitat de vida, o fins i tot, amb la felicitat. Curiosament en aquest món actual, ple de tecnologies a la disposició de tots i que ens faciliten la vida, és quan més necessitats tenim sense cobrir. Això ens fa sentir més buits.

Les taxes de l'estrès s'han disparat, les preocupacions i temors pel futur no deixen d'estar presents, i l'angoixa per arribar a final de mes ens ofega cada vegada que escoltem les notícies sobre economia.

Per això, a CEINTER, treballem també des del benestar per poder esmorteir aquest malestar que acumulem. Des de la psicologia positiva, t'ajudem a construir uns fonaments estables per la felicitat. Una vida amb més emocions positives, permetent reconèixer on es troben en el nostre dia a dia i accedint a esprémer-los i assaborir-los quan els sentim.

 

Com puc sentir-me millor?


A vegades ens aborden preguntes del tipus "estic content amb el meu dia a dia ?, estic satisfet amb el que he fet fins ara?" O fins i tot "aquesta és la vida que vull portar?". A vegades fem coses que no tenen sentit per a nosaltres, que les fem sense cap gana i que ens esgota realitzar-les. I és que no hi ha res més esgotador que caminar sense cap destí i menysprear caminar!

A CEINTER psicòlegs t'ajudarem a donar-li un sentit a tot el camí, et dotarem d'unes bones sabatilles, traçant metes desafiants i gratificants. Des del coaching posarem a la teva disposició tècniques per motivar i "empènyer" en el teu camí.

Tot això és més fàcil del que sembla, l'únic que haurem de fer és una parada en el camí per pensar sobre nosaltres mateixos. Tots tenim unes virtuts, capacitats i fortaleses que podem posar en pràctica per fer més fàcils els reptes complicats. Recolzant-nos en els nostres aspectes positius aconseguirem vehiculizarnos en el nostre camí fent-ho molt més amè i divertit.

També és important saber per què una cosa és important i té sentit per a nosaltres, a través d'alguna cosa que ens acosta al més profund per a nosaltres: els valors. Els valors ens encaminen cap a la nostra vocació per natura: aquest és el veritable camí de la felicitat. Com més dels nostres valors posem en pràctica en el nostre dia a dia més estarem gaudint d'aquesta felicitat en el present.

Demana'ns la teva 1ª visita gratuïta

Si ho prefereixes, nosaltres et truquem

Estàs interessat en conèixer-te millor?


 

L'autoconeixement és el millor regal que et pots fer. Descobreix les teves fortaleses, les teves virtuts, els teus valors i el sentit que té la teva vida per sentir com aquesta felicitat que portem dins floreix i s'apodera de nosaltres en cada moment.

Truca'ns i CEINTER t'ajudarà a trobar els teus millors eines perquè assoleixis els teus objectius gaudint del camí fins a elles, incrementant la teva satisfacció amb la vida i el teu benestar.