Formació

Amb un equip de professionals que té més de 20 anys d'experiència en la pràctica clínica, Ceinter psicòlegs, en el seu afany de millora contínua i ajuda al desenvolupament, està compromès amb la societat i els treballadors del sector, volent presentar una formació de qualitat i assequible per a la creació de nous professionals. A través dels diversos cursos i sessions informatives, ia causa de l'àmplia selecció dels mateixos, és possible trobar en Ceinter psicòlegs un punt de trobada i referència per a la seva formació contínua.

Supervisió de casos


La supervisió de casos és un aspecte molt important de la pràctica clínica seriosa i professional. No sempre cura i tingut en compte. Des Ceinter Psicòlegs creiem que la supersivisión és indicada i necessària per a qualsevol professional de la Psicologia amb la inquietud de continuar elaborant i millorant la seva pràctica clínica, sigui quina sigui la seva experiència. Des dels començaments de l'exercici de la professió, com un aspecte més de la formació pràctica del psicòleg, on es fa essencial, en l'aprenentatge del rol de terapeuta. I més endavant igualment, quan ja es compta amb experiència i bagatge com una manera d'obtenir una altra mirada sobre els casos i sobre la tasca que s'està realitzant.

Taller de risoteràpia


Si vols pots canviar, tu ets el / la únic / a protagonista de la teva vida, el nostre equip posa a les teves mans els instruments de canvi. Aprofita els nostres cursos d'autoestima. En ells aprendràs a: augmentar la teva capacitat d'identificació de les dificultats i recursos d'autoconeixement, discriminar i millorar els pensaments positius i valuosos per al creixement personal, gestionar les emocions que serveixen per promocionar canvis positius i alinear accions que afavoreixin les nostres metes personals i objectius vitals