Qui som

Ceinter Psicólegs Barcelona

Ceinter Psicolegs Barcelona

Ceinter-Psicologos-Logo

 

Ceinter és un equip format per psicòlegs amb formació en diferents enfocaments i tècniques terapèutiques. Especialistes en les relacions humanes, principalment en família i relacions de parella. Amb àmplia experiència en el tractament entre d'altres, de trastorns d'ansietat, depressió, estrès, trastorns de personalitat, i trastorns greus. Compromesos amb l'actualització i la millora contínua professional, buscant l'excel.lència, és un equip que combina experiència i joventut, obert a la incorporació d'estratègies que han demostrat la seva eficàcia, disposat a investigar sobre els camps del comportament i comunicació, i a aportar coneixement en els àmbits propis de la seva actuació.

 

Carlos Salamero


Psicòleg sanitari. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid finalitzant els estudis a la Università degli Studi di Padova (Itàlia). Màster en Psicologia General Sanitària (UCM). Expert en Psicologia Positiva per l'Escola Europea de Psicologia Positiva. Formació en EMDR per l'Institut Espanyol.

Més de tres anys d'experiència clínica en rehabilitació psicosocial de persones amb trastorn mental greu, treballant en diferents dispositius de la xarxa d'atenció a la Comunitat de Madrid. Combinant amb l'experiència en consulta privada des de l'any 2012. Actualment exerceix com a director de projectes a la zona de Barcelona.

Pràctiques a l'Hospital Gómez Ulla (Madrid) avaluant a persones de les Forces Armades Espanyoles, amb pacients aguts i crònics de la planta de psiquiatria.

Yolanda Terrón


Psicòloga Clínica amb més de 20 anys d'experiència en el camp de la Salut Mental. Especialista en Psicologia Clínica infanto juvenil i familiar (Grup Luria), Experta en Famílies (IFFI), Practitioner en hipnosi ericksoniana (Institut de PNL de Nova York), assídua col·laboradora amb diferents associacions de familiars d'afectats amb diferents problemes de salut mental. Ha col·laborat en diverses publicacions de llibres i articles, i ha impartit diversos cursos de formació de temes relacionats amb la Salut Mental i el Creixement Personal. Actualment exerceix com a directora de projectes a Madrid a Ceinter grup psicosocial i psicòloga clínica a Ceinter psicòlegs.

Carlos Salamero


Psicòleg Clínic amb més de 20 anys d'experiència en el camp de la Salut Mental. Màster en Modificació de Conducta i Psicologia de la Salut (UCM), Màster Practinioner en Programació Neurolingüística (PNL) i PNL Coach (Institut Quorum), Practitioner en hipnosi ericksoniana (Institut de PNL de Nova York).

Ha col·laborat en diverses publicacions de llibres i articles, i ha impartit diversos cursos de formació de temes relacionats amb la Salut Mental i el Creixement Personal. Actualment compagina el seu treball a Ceinter amb la direcció d'un Centre de Rehabilitació Psicosocial de la Xarxa d'Atenció Social a persones afectades de malaltia mental greu de la Conselleria d'Afers socials de la Comunitat de Madrid.

Paula Rodríguez


Llicenciada en Psicologia per la Universitat d'Oviedo, Màster en Salut Mental Infantil i Juvenil i Pràctica Psicològica per la Universitat d'Edimburg (Regne Unit) i Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Complutense de Madrid.

Experiència clínica amb pacients tant aguts com crònics a la Clínica Sant Rafael (Oviedo), Hospital 12 d'Octubre i centres de Salut Mental de Carabanchel i Almendrales. Durant els anys 2012 i 2013 col·labora en un programa de depressió postpart amb l'associació Cross Reach a Escòcia.

 

Manuel Rueda


Llicenciat en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid amb erasmus d'un any a Milà (Itàlia) amb la doble especialitat de clínica i laboral. Curs d'especialització en teràpia de parella. Expert en codificació del Rorschach. Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals per la universitat Complutense de Madrid i Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Complutense de Madrid. Experiència clínica laboral com a orientador escolar i psicòleg en col·legis de la comunitat de Madrid; pràctiques a l'hospital Gregorio Marañón en la unitat de psiquiatria infantil - juvenil treballant tant amb nens com amb famílies; pràctiques en la unitat clínica de la Universitat Complutense de Madrid. Experiència laboral com a tècnic de Prevenció en l'empresa Dresyven i com a seleccionador del personal al Banc d'Espanya.

 

COL·LABORADORS

Anna Garriga


Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Psicòloga General Sanitària per la Universitat VIU de València i especialista en Teràpia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. Màster en Pràctica Clínica en Psicoteràpia a l'Institut Mensalus i formació en Intel·ligència Emocional i Respiració Circular Integrada.

Pràctiques al centre Ciane Psicologia realitzant principalment teràpia de parella i intervenció en casos de disfunció sexual. Actualment és psicòloga i sexòloga al Centre de Psicologia Gaia de Barcelona realitzant teràpia individual i de parella.

Col·labora en Placer ConSentido organitzant reunions de tuppersex i promoció de salut sexual i en Sex Academy Barcelona creant tallers i activitats així com la redacció d'articles divulgatius.

 

Tatiana Salazar


Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Mont-real (Canadà), Màster en Psicologia Clínica i de Salut per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Salut Mental Infantil i Juvenil. Experta en Teràpia de Família i de Parella (Ramon Lull, Sant Pau i FViB). Pràctica Psicològica a l'Hospital Sant Joan de Déu i experiència en el tractament de famílies des d'un enfocament sistèmic a l'Hospital de Dia per a Adolescents de Granollers.

Formació en actualització de les forces vitals humanes i intervenció en crisi per l'Institut de Formació Integral Humana de Montreal (IFHIM).

Experiència com a professora de Psicologia al Collège de Maisonneuve de Montréal.

 


South Queensferry

Adults

Et sents desanimat, angoixat o preocupat en excés i això t'impedeix portar la vida que t'agradaria?

Lleguir més

Alegría

Infantil

Et preocupen els canvis en el comportament, estat d'ànim, relacions socials o el rendiment escolar del teu fill?

Lleguir més

FullSizeRender-2

Terapia de Parella

La teva parella i tu no esteu passant pel vostre millor moment i us agradaria tornar a estrènyer el vostre vincle?

Lleguir més

FullSizeRender-14

Família

Consideres que la comunicació entre els membres de la teva família hauria de millorar?

Lleguir més