Teràpia de Parella

Teràpia de Parella a Ceinter

"Quan es passa de no puc viure sense tu, a no puc viure amb tu".

Sol·licita la teva cita gratuïtaLa teràpia de parella és un espai de creixement on la parella ha d'aprendre a relacionar-se d'una manera mès enriquidora en el seu vincle i així els seus objectius.

Quan les estratègies que la parella té no han pogut resoldre les dificultats és necessari el suport d'un professional per aprendre noves alternatives alhora que la relació s'enforteix.

Hi ha situacions de la vida en comú que no s'han sabut resoldre adequadament creant un dany i un distanciament en la relació de parella.

La teràpia de parella es pot desenvolupar amb tots dos membres de la parella o tan sols amb un d'ells. És més enriquidor que acudeixin tots dos membres de la parella, però no sempre estásn disposades dues persones a anar a teràpia. Gràcies al nostre mètode de teràpia interaccional es produiran canvis en la relació fins i tot si acudeix només un membre de la parella.

 

Quins són els problemes més habituals?

Hi ha situacions de la vida en comú que no s'han sabut resoldre adequadament creant un dany i un distanciament en la relació de parella.

Alguns conflictes com infidelitats, rutines, dificultats per tenir fills, o amb els fills, la manca de temps, una situació econòmica complicada, el sentiment de soledat o manca de comunicació, que passen a ser de molt difícil solució sense l'ajuda d'un expert

En aquesta llista de sota pots reconèixer una sèrie de situacions problemàtiques:

· La intrusió de terceres persones (infidelitats, família política)

· L'excés de rutina

· Les dificultats en la comunicació, les discussions freqüents, on el sofriment està present i no s'arriba a cap solució, o en l'altre extrem, els silencis i la dificultat de parlar que van degradant la relació

· L'oblit d'un projecte vital que es va iniciar amb amor i entusiasme

· La idea que pots canviar l'altre sense acceptar la parella tal com és

Si identifiques algun d'aquests conflictes com a propis en la teva relació de parella, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i demanar la vostra primera cita gratuïta.

La teràpia de parella és un espai de creixement en el qual la parella aprèn a relacionar-se d'una altra manera per enriquir el seu vincle i assolir els seus interessos.

En Ceinter Psicòlegs treballem en equip amb cada cas, és a dir, supervisem les sessions que ens porten els nostres psicòlegs per emprar el mètode més eficaç amb cada situació personal. Aixì aconseguim major eficàcia amd les intervencions.

El procés habitualment comprèn almenys una entrevista per separat de cada persona integrant de la parella. En aquestes entrevistes es valora la idoneïtat d'iniciar la psicoteràpia mitjançant l'anàlisi de les expectatives i objectius de cadascú. Un cop valoradas es negocien i acorden els objectius del procés terapèutic.

La teràpia comprendre sessions comuns periòdiques acordades de 60 a 75 minuts de durada.

Si s'acudeix en parella, el procés s'acompanya de sessions individuals quan un dels membres o tots dos tenen problemes emocionals que fan necessari un espai terapèutic personal i privat amb un psicòleg o psicòloga. Aquest treball personal facilita el treball terapèutic de la parella

 

· Millorar la teva qualitat de vida i la teva satisfacció personal.

· Major coneixement personal i el de la teva parella.

· Millorar la comunicació, sent aquesta més clara, afectiva i assertiva.

· Noves formes de resoldre els problemes i manejar els conflictes.

· Un increment de la intimitat i l'acceptació d'un mateix i de la parella.

· Augmentar la satisfacció i l'enfortiment del vincle amorós.

· Augmentar el benestar personal i de la parella.

· Un projecte vital nou comú amb esperança.

 Problemes de Comunicació


Tens la sensació que parleu diferents idiomes amb la teva parella, que les critiques i els retrets no us deixen avançar en les solucions? Són els vostres tons tan desagradables o els silencis tan llargs que us sentiu en mons separats?

Aprendre a comunicar-se amb respecte i harmonia afectiva en la parella és una habilitat que fa créixer la parella en les dificultats i garanteix l'amor i la tendresa en el dia a dia. L'equip de Ceinter experts en parella i comunicació us donaran les eines necessàries per millorar la vostra relació i augmentar l'afectivitat emocional, que us aproparan a solucions comunes

 

Desacords en el Projecte en Comú


Sents que no compartiu ia la mateixa vida? ¿L'enuig i el mal humor pesen més que les rialles i els bons moments? ¿Compartir plans per al futur o el present es fa tediós i no hi ha moments per plantificar junts? Penses que la teva relació està plena de sacrificis?

Quan tens més d'una resposta afirmativa és el moment de buscar ajuda professional, Ceinter Psicòlegs compta amb experts en teràpia de parella que us ajudaran a entendre el que passa i facilitaran la recerca de solucions efectives per millorar el vincle afectiu.

Intrusió de terceres persones


Sents que no teniu un projecte en comú i que l'opinió d'altres persones té més pes que la teva? ¿S'ha creuat en la vostra vida una persona que posa en perill la vostra relació? Et sents invalidat / a, perdut / a o angoixat / a? Tens por de no saber resoldre la situació i allunyar-vos més l'un de l'altre?

És el moment de buscar l'ajuda d'una tercera persona experta en la reconciliació i enfortiment de la parella. Ceinter compta amb aquest expert en reconciliació i família que us ensenyaran a millorar les vostres dificultats i us donaran eines per enfortir els vostres vincles davant dels altres per poder sortir d'aquesta crisi.

 

Relacions sexuals


No estàs satisfet amb la quantitat i qualitat de les relacions sexuals? Gaudeixes amb el sexe? o Per contra a algun membre de la parella no li ve de gust? Sents molèsties en practicar el sexe?

El ritme de la vida, alguna malaltia o els seus medicaments, l'estrès diari o simplement problemes emocionals propis o de la parella, són alguns dels factors que poden causar aquest tipus de problemes. Encara problemes puntuals poden ser comuns en les relacions sexuals, la persistència d'ells en el temps haurien de ser tractats per professionals.

En Ceinter Psicòlegs, a més de tenir garantida la seva privacitat en un tema tan delicat, comptarà amb un equip especialitzat i format en detectar i tractar aquest tipus de problemes.

 

Quan la solució és seguir el camí sol/a


Tens tantes dificultats en parella que estàs pensant seguir sol/a, o la teva situació és que la teva parella ha decidit seguir un altre camí?

El moment de separació implica moltes vegades una crisi en la vida personal, que danya el nostre sentiment de seguretat i afecta el nostre benestar. Amb l'ajuda dels experts de Ceinter aquesta nova situació es pot transformar en un moment de canvi i possibilitats, es pot aprendre a sortir del sofriment i el desgast, i es desenvolupen noves aptituds amb el desenvolupament dels recursos personals adormits. Si a nivell emocional sents dolor, ressentiment, culpa o por al futur i a la solitud, no dubtis en contactar amb el nostre equip.

Si algun d'aquests sentiments t'envaeix i no et deixen avançar, és el moment de buscar ajuda professional.